Ventilatie

IMG 0492

Het huidig wettelijk kader verplicht ons om verregaand te isoleren. Hierdoor gaat een goede/natuurlijke ventilatie vaak verloren, met als gevolg het ontstaan van vocht, schimmel en CO2.

Bij het plaatsen van een mechanische ventilatie, creëert men verse lucht voor een aangenaam woonklimaat.

Elektriciteit

57 A7 C862 2 BE5 4414 95 DA 1 DB765409884

Wij staan in voor de aanleg van algemene elektriciteit in privéwoningen, handelszaken en industrie. Er wordt steeds gewerkt conform de voorgeschreven keuringsvoorwaarden die als gevolg recht geven op het verplichte keuringsverslag.

Naast algemene elektrische installaties bieden we graag intelligente domoticasystemen aan van verschillende merken. Dit zorgt voor een surplus aan comfort en biedt een meerwaarde aan de woning.

Daarnaast beschikken over de nodige kennis, ervaring en certificaten voor het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen, wat een heuse besparing voor uw energiefactuur blijkt te zijn.

Airconditioning

IMG 0532

Als officieel gecertificeerd koeltechnisch bedrijf kunt u ook voor airconditioning bij ons terecht. Airconditioning is zeker geen overbodige luxe tijdens de warme zomerdagen. De goed geïsoleerde hedendaagse woningen hebben namelijk weinig warmteverlies. Eens de woning in de zomer opgewarmd is, kan uw huis zijn warmte moeilijk kwijt.

Daarnaast kunnen grote glaspartijen uw woning in de zomer ook zeer snel opwarmen. Airconditioning zorgt er op deze momenten voor dat u beschikt over een aangenaam binnenklimaat in uw woning. De meeste toestellen kunnen ook verwarmen, dit is de ideale oplossing om te verwarmen tijdens het tussenseizoen.

Verwarming

AAC7 BAD9 7 AC5 4 D33 A995 03 C4 D2 C981 C0

Wij installeren en onderhouden verwarmingsinstallaties in private woningen, handelszaken alsook plaatsen wij industriële installaties. Naast de traditionele systemen zoals gas en stookolie zetten we ook sterk in op hernieuwbare energie, gezien de huidige klimaatproblematiek en de sterk stijgende energieprijzen. Ecologische verwarming is enerzijds goed voor het milieu en anderzijds voor uw portemonnee!

Met andere woorden: ”Kiest u voor groene energie dan kiest u niet alleen voor het milieu, maar ook voor een rendabele manier van verwarmen.”

Daar wij in bezit zijn van alle nodige certificaten kunt u genieten van allerlei voordelige premies, die wij voor u uitzoeken.

Sanitair

BS-Ecotechnieken-Sanitair-01

Als erkend installateur plaatsen wij al onze sanitaire installaties met de nodige aandacht voor luxe en comfort, zonder het energetische aspect uit het oog te verliezen.

Zo kunt u bij ons terecht voor het produceren van uw sanitair warm water aan de hand van energiezuinige voorraadboilers ( gas of elektrische boiler) alsook door middel van warmwaterproductie door condenserende gas of mazoutketel met ingebouwde boiler of zonneboiler. Dit alles zowel in uw nieuwbouw of renovatieproject.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.
Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Meer info